Új Kezdet a Prozenda Hungary Kft-vel!  —  2024-től kezdődően a Perbit HR szoftverek értékesítéséért, üzemeltetéséért és támogatásáért a Prozenda Hungary Kft. felelős.
Az együttműködés részleteiről bővebben tájékozódhat itt. A változásokról minden meglévő ügyfelünket külön tájékoztatjuk.

Újdonságaink

Új külső, csempés nézet

A perbit szoftver számos fejlesztésen esett át az utóbbi időben, de ezek közül a csempés nézet a legkiemelkedőbb. A web, a Windows-ban már jól megszokott csempe felületet imitálja, így szinte bárki könnyedén hozzászokik a kezeléséhez, hiszen úgy érzi, ezt már látta máshol, ismeri.

A kezdőképernyőre ki tudjuk tenni a mindennapokban leginkább használt űrlapokat, jelentéseket rendszerezve, ezen felül ugyanúgy elérhetjük az összes többi eszközt a menüből, akárcsak a régebbi webes felületen. Teljesen testre lehet szabni a képernyőket színekkel és egyedi háttér beállításával, ezzel feldobhatjuk a felületet és egy kis színt vihetünk a szürke hétköznapokba. Egyszerűen és gyorsan készíthetünk jelentéseket és riportokat. A már tapasztaltabb felhasználóknak (jogosultsági kérdés) van lehetősége belépni más felhasználó nevében. Ez akkor jó, ha valaki nem látja a rendszer egyes pontját, így egyszerűbben ki lehet nyomozni a probléma okát. A harmadik nagy újdonság a már böngészőkből is ismert több lap egyidejű megnyitása. Ezentúl nem kell ugrálni két eszközelem között, egyszerre akár tízet is meg tudunk nyitni, könnyítve ezzel a párhuzamos munkavégzést.

Fontos kiemelni, hogy a többi szoftverrel szemben, a perbitben nem kötelező így használni innentől a rendszert, ez csak egy plusz lehetőség azoknak, akik igényt tartanak rá. 

Videóbemutató: Ilyen is lehet, a csempés felület testreszabása

Szakmai est a kolozsvári Babeş-Bólyai Tudományegyetemen

Örömmel tájékoztatunk titeket, hogy sikerrel zárult a látogatásunk a Babeş-Bolyai Tudományegyetemen. Kollégáink több témában is tartottak előadást, többek között a már meglévő megoldásainkat láthatta a közönség, illetve, hogy milyen megoldásokat kell tartalmaznia egy modern HR szoftvernek. 

A HR szakmafejlesztés keretein belül szó esett a többnyelvű HR szótárról is, ebben egyezett a véleményük a miénkkel, miszerint a szakmában elengedhetetlen egy szakszótár jelenléte. Ezáltal a friss szakmabeliek elsajátíthatják az akár friss, akár a már használatos szakszavakat, illetve megkönnyíti a többnyelvű (multinacionális) vállalatok alkalmazottainak a munkáját. 

Ismét új funkció a perbit HR szoftverben

perbit.mobil Modul
 
A perbit.mobil Modul alkalmazás lehetővé teszi a munkavállalók és vezetők számára, hogy bevonják a HR munkájukat otthoni irodájukban is. Intuitív módon és gyorsan jelentkezhet távollétekre az okostelefonon, szabadság kérelmeket küldhet be és megváltoztathatja az elérhetőségeket.
 
A perbit.mobil HR alkalmazás része a perbit.insight jelenlegi verziójának. Ugyanazt az adatbázist éri el, mint a Windows-os és webes összetevők. Megjeleníti az összes ott megadott információt, például a szabadságkérelemhez való jogot és a már igénybe vett szabadnapok számát. A perbit.mobile okostelefonokon és táblagépeken érhető el, iOS vagy Android operációs rendszerrel.
 
A kezelés rendkívül egyszerű a felhasználók számára: az összes funkció egyértelműen megjelenik a kezdőlapon. Egy koppintással el lehet jutni a profilhoz, ahol lehet szerkesztheti például profilképét, vagy aktiválhatja a bejelentkezést a Face-ID segítségével..
pexels-photo-6279965
Studio shot of a dark gray iPhone 8 Plus front view with blank white screen. Specs: size 5.5 inches, resolution 1080 x 1920 pixels 16:9 ratio, camera 12MP. It is a smart phone produced by Apple Computers Inc and released in 2017, September.

A HR alkalmazás lehetséges funkciói:

 • Törzsadatok megtekintése
 • Törzsadatok módosítása
 • Munkaidő rögzítése
 • Eltartottak adatainak megtekintése / rögzítése
 • Előírt orvosi vizsgálat
 • Dokumentumok megtekintése
 • Szabadság adatok megtekintése
 • Betegségek áttekintése
 • Betegség bejelentése
 • Betegség adatainak módosítása
 • Munkaeszközök áttekintése
 • Kilométeróra-állás megtekintése, bejelentése
 • Bérelszámolási adatok
 • Képzésen való részvétel
 • Pályázatkiírás