Új Kezdet a Prozenda Hungary Kft-vel!  —  2024-től kezdődően a Perbit HR szoftverek értékesítéséért, üzemeltetéséért és támogatásáért a Prozenda Hungary Kft. felelős.
Az együttműködés részleteiről bővebben tájékozódhat itt. A változásokról minden meglévő ügyfelünket külön tájékoztatjuk.

HR szoftver

Kiemelkedő, „Best of breed” termék

perbit

A perbit.Insight HR szoftver minden tekintetben kielégíti a kívánalmakat, valamennyi alkalmazott és jelenleg ismert személyügyi funkciót támogat. A termék WEB felületű, „hibrid” technológiát alkalmazó HR rendszer, melyben korszerű IT megoldások támogatják az e-HR funkciók, a HR-kontrolling, a Workflow menedzsment és a Teljesítmény menedzsment funkciók alkalmazását.

A „hibrid” technológiának köszönhetően, objektumokba rendezett, módosítható adatbázis struktúrával rendelkezik, mely kielégíti a gyakorlati felhasználók legkülönbözőbb igényeit, ezen kívül a speciális igények teljesítésére is alkalmas. Az integrált szoftver önállóan is alkalmazható modulokból áll.

Mosolygós HR-esek

Kiemelkedő a személyügyi menedzsment dinamikus kiszolgálása, mely igény szerint személyre szabható (HR Solution Center). Tetszetős WEB felületen jeleníthető meg valamennyi cég specifikus HR funkció, ugyanakkor elérhető bármely szükséges honlap. A tárolt információk felkutatásához, kényelmes keresőrendszer áll rendelkezésre. A teljes adatállományban a „szabadszöveges” keresésen kívül, további keresések is lehetségesek az egyes adatmezőkön keresztül. A felhasználó egyszerre több űrlapot és listát megjeleníthet a képernyőn. Az interaktív képernyő nézet (Multi Sight) lehetővé teszi az összetartozó információk együttes kezelését és átláthatóságát.

KIEMELKEDŐ MEGOLDÁSAINK

Személyügyi adminisztráció

pexels-photo-4065877

Ügyintézés és információáramlás papírmentesen​


A szoftver korszerű megoldásainak köszönhetően megvalósítható a jogszabályoknak megfelelő, teljeskörű személy- és munkaügyi nyilvántartás és adatkezelés. Minden folyamathoz egyedi kiértékelési lehetőségek és az elvégzendő tevékenységekhez igazítható komplex határidőfigyelés tartozik. Felhasználóbarát, könnyen elsajátítható kezelői felületek és nagyfokú rugalmasság biztosítja a felhasználók hatékony munkavégzését.

Az integrált adatcsoportok lehetővé teszik a naprakész és hatékony törzsadatkezelést, a bérfejlesztések, vezetői értékelő megbeszélések és a teljesítményértékelések történeti nyilvántartását. Mindezek mellett megvalósítható a munkavállaló által elvégzett tanfolyamok, az előmenetel, a fejlesztési javaslatok, sőt a TB és nyugdíjbiztosítási adatok, vagy éppen a munkáltatói támogatások nyomon követése is.

A perbit.insight használatának legfontosabb előnye, hogy megszabadulunk a „sziget megoldásoktól”, a már-már kezelhetetlen excel-tábláktól. A felhasználók megszabadulnak a rutinfeladatok végzésétől, a hozzáférések és jogosultságok szabadon, az elvégzendő feladatokhoz igazítva határozhatók meg. Bármikor létrehozhatunk lekérdezéseket, jelentéseket és statisztikákat, az aktuális igényeknek megfelelően. sőt még az űrlapokat is igényeink szerint megváltoztathatjuk.

Videóbemutató: a HR adminisztráció alapja, új munkavállaló rögzítése

HR-kontrolling

Teljeskörű, gyors információk

A perbit.insight biztosítja a HR-kontrolling gazdag eszköztárát. A szervezeti HR stratégia a szervezet fejlesztését, s ezen belül a munkakörök, szerepek, emberek optimális összetételét tartalmazza. A HR-kontrolling feladatainak elvégzése jelentősen hozzájárul a szervezeti célok eléréséhez.

HR-kontrolling eszközei a személyügyi tervezés, a Balanced Scorecard, lekérdezések, riportok, statisztikák, felmérések, benchmark adatok, HR teljesítménymutatók és az ösztönzési rendszer elemei.

Fontosak az emberierőforrás-menedzsment „soft” eszközeinek számszerűsített alkalmazásai. A motiválás, tudás- és kompetenciamenedzsment, tehetségmenedzsment, karriermenedzsment és életpályatervezés a rendszer eszközeivel egyaránt megvalósítható.

Videóbemutató: Jóváhagyási folyamat, 4-szem módszer

Szervezetfejlesztés

pexels-karolina-grabowska-4491469

Az alapos tervezés a siker kulcsa

A szervezetfejlesztés olyan fejlesztési tevékenység, amelynek végső célja egy szervezet fejlődésének elősegítése, túlélési esélyeinek növelése. A módszer a kiinduló állapot és a fejlődési mérföldkövek alapos diagnózisán, valamint az eredmények gyors visszacsatolásán alapul, ez viszont kizárólag az ERP, CRM, és HR rendszerek szakszerű alkalmazásától várható. A HR rendszerek kitüntetett szerepét a humán erőforrások egyre elismertebb jelentősége indokolja.

A szervezetfejlesztés célja a szervezet technikai és humán rendszereinek javítása, összehangolása, melyben minden olyan ember közreműködésére és erőfeszítésére számítunk, akik a szervezethez tartoznak és az adott témában érintettek.

A szervezetfejlesztés jellemzői

  • A tervezett és átfogó változás, amely a változtatandó területek diagnózisán alapul.
  • Rendszer megközelítésű és együttműködő: bevonja és részvételre hívja azokat a tagokat, akik a legjobban hatnak a változásokra.
  • A programok a teljesítmény és a minőség javítását célozzák. Humanisztikus értékekre építenek, az emberi képességekre és cselekvőkészségre (értékvezérelt).
  • Tudományos megközelítésű és igényű, de gyakorlati irányultságú.”

Videobemutató: perbit.mobile funcionalitásának bemutatása a német kollégáink által

A perbit.insight is nyitott a digitalizációra!

A perbit.mobile HR alkalmazás lehetővé teszi az alkalmazottak és vezetők számára, hogy HR munkájukat tértől és időtől függetlenül, bármikor és bárhol elvégezhessék. 

Az alkalmazás integráns része a perbit.insight aktuális verziójának. Ugyanazt az adatbázist éri el, mint a Windows-os és webes összetevők. Megjeleníti az összes ott megadott információt, például a szabadságkérelemhez való jogot és a már igénybe vett szabadnapok számát.

A perbit.mobile okostelefonokon és táblagépeken érhető el, iOS vagy Android operációs rendszerrel. Lehetséges funkciói: távollétkezelés, betegszabadságok, törzsadatok megtekintése, címadatok megváltoztatása, kapcsolattartási adatok megtekintése, dokumentumkezelés, kilométer elszámolás, Onboarding funkció támogatása, továbbképzések szervezése, munkainterjúk megszervezése, szemináriumi tanúsítvány feltöltése, stb.

perbit.mobile

 A perbit is nyitott a digitalizációra!